Veelgestelde Vragen

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag of komt u er niet uit? Bekijk dan onze veelgestelde vragen en misschien zit hier uw antwoord tussen. Zo niet, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze klantenservice kan al uw antwoorden betreft een docking station beantwoorden.

Wat is een docking station?

Een docking station is een apparaat waar u al uw randapparatuur zoals; printers, beeldschermen, luidsprekers, toetsenbord, muis of ander apparatuur op aan kunt sluiten. Wanneer u met uw laptop op een bepaalde plek aankomt waar een docking station aanwezig is, dan kunt u hier uw laptop op aansluiten. Vervolgens kunt u snel gebruik maken van al het randapparatuur wat hierop is aangesloten zonder dat u dat één voor één allemaal op uw laptop moet aansluiten.

Wat kun je met een docking station?

Als u uw laptop in een docking station plaatst, kunt u uw laptop uitbreiden met randapparatuur zoals extra beeldschermen. Dit betekent dat een docking station u meer mogelijkheden biedt om efficiënter aan het werk te kunnen gaan en productiever wordt. Zo kunt u genieten van zowel de mobiele functionaliteit van uw laptop als een vaste werkplek doormiddel van een docking station. Zo hoeft u niet meer al uw randapparatuur opnieuw één voor één aan te sluiten en bent u niet meer beperkt met het aantal poorten dat er op uw laptop zit.

Heb je vragen omtrent een docking station?

Momenteel zijn wij vragen van klanten aan het verzamelen om onze FAQ pagina mee uit te kunnen breiden. Heb jij een vraag? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier, +31 (0)58 845 00 61 of info@dockingstation.nl

Volg ons op Facebook
Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van Dockingstation.nl? De nieuwste aanbiedingen volgen en meer informatie lezen? Volg ons dan op Facebook, hier posten wij geregeld over de laatste ontwikkelingen, aanbiedingen, nieuwste producten en meer informatie…