HP docking stations

HP docking stations

Heeft u een HP laptop en bent u op zoek naar een HP docking station? Kijk dan eens naar de docking station in ons assortiment die worden aangeboden door HP. Een docking station biedt u de mogelijkheid om al uw randapparatuur aan te sluiten. Wordt niet beperkt door het aantal meegeleverde poorten van uw laptop. Maximaliseer uw werkruimte en breidt uw laptop uit met meerdere externe monitoren, een muis, toetsenbord en al het andere randapparatuur wat u misschien nodig heeft om uw dagelijkse werkzaamheden voort te kunnen zetten.

Het handige van het aansluiten van extra monitoren aan uw docking station is dat u op deze manier meerdere programma’s tegelijk kunt gebruiken op meerdere monitoren, het voordeel is dat u ook gewoon uw eigen laptop scherm kunt blijven gebruiken. Zo blijft u efficiënt in uw werk en kunt u uw productiviteit naar het volgende niveau tillen. Als dat nog niet genoeg is biedt een docking station ook een ruimte besparende ervaring waardoor u meer ruimte overhoud voor belangrijke dingen en niet afgeleid wordt door alles om u heen.

HP als bedrijf

Hewlett-Packard, of beter bekend als HP, is één van de grootste Amerikaanse technologiebedrijven dat is opgericht in een garage in Palo Alto in het jaar 1939 waar William Hewlett en David Packard wetenschappelijke instrumenten maakten. Op 1 januari 1939 richten ze een vennootschap op met een startkapitaal van toen des tijds $538. De volgorde van hun achternamen die terug komen in de bedrijfsnaam werd bepaald door het opgooien van een muntje. Sinds 1939 heeft HP vele verschillende producten gemaakt en dat doen zij nog steeds, van eenvoudige elektronicaonderdelen tot aan complexe software en dienstverlening apparatuur.

HP behoort al jaren tot de top drie van de grootste computerleveranciers ter wereld. Het bedrijf heeft in 2015 één van de grootste verandering in jaren doorgevoerd, HP is namelijk opgesplitst in twee verschillende takken. Het ene bedrijf staat nu bekend als “Hewlett Packard Enterprise” beter bekend met de afkorting HPE en het andere bedrijf als “HP Inc.” of met de afkorting HPQ. Het bedrijf HPE richt zich voornamelijk op alle zakelijke producten en de hiervoor benodigde diensten van HP en het bedrijf HPQ is actief op het gebied van de computer markt met vele verschillende producten zoals; desktops, laptops en printers enzovoort… Dus vanaf 2015 zijn er twee verschillende bedrijven te vinden op de beurs, HPE en HPQ. De bedrijven zijn zo gescheiden dat ze nu zelfs een eigen CEO hebben per bedrijfstak, zo staat Meg Whitman aan het roer bij Hewlett-Packard Enterprise en staat Dion Weisler aan het roer bij HP Inc.

Levenstandaard

De missie van HP is om technologie te maken dat voor iedereen en overal ter wereld een betere levensstandaard creëert. Voor elk individu, iedere organisatie en alle gemeenschappen en dat overal ter wereld, dat is precies wat HP motiveert en inspireert en daarom hebben zij een uitgebreid team om dit allemaal te bereiken. Zij maken vele producten, zijn grote uitvinders van vele nieuwe technologieën maar vinden ook de wereld opnieuw uit. HP wil meer bereiken en dat komt omdat wij als klant van HP ook meer willen bereiken. Je kunt het zien als een soort samenwerking die de producten van het bedrijf beter laten werken. Doormiddel van de technologieën van HP kunnen wij en daarbij ook u onze manier van werken veranderen, de manier waarop wij groeien en de manier waarop wij leven. Dit is precies waar HP als bedrijf voor staat!

Volg ons op Facebook
Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van Dockingstation.nl? De nieuwste aanbiedingen volgen en meer informatie lezen? Volg ons dan op Facebook, hier posten wij geregeld over de laatste ontwikkelingen, aanbiedingen, nieuwste producten en meer informatie…

Bekijk alle HP docking stations in onze shop