Docking station Lenovo

Docking station Lenovo

Lenovo biedt verschillende docking stations aan, met een Lenovo docking station sluit u al uw randapparatuur aan op uw laptop. Zo kunt u zowel genieten van een mobiele als vaste werkplek dat met een docking station van Lenovo pas echt compleet aanvoelt. Zo kunt u op een makkelijke manier externe monitoren, een toetsenbord, muis en een internet kabel aan uw laptop verbinden en kunt u direct aan de slag met uw dagelijkse werkzaamheden. Wel moet u opletten bij het aanschaffen van een docking station of er de juiste soort poorten op zitten die u nodig bent voor uw randapparatuur.

Over Lenovo

Bij Lenovo is innovatie niet het enige wat hun bezig houd, het maakt een deel uit van het Lenovo DNA. Het maakt het bedrijf niet alleen wat het op de dag van vandaag is, maar het zit in alles wat zij doen, van een razendsnelle laptop tot aan de mobiele telefoon in je broekzak en van de servers in een datacenter tot aan een krachtig docking station. Daarnaast heeft Lenovo nog véél meer te bieden aan de klanten die overal te wereld te vinden zijn.

Meer dan 30 jaar geleden begon het verhaal van Lenovo met een team van 11 engineers in China. Tegenwoordig is het een groot boek dat iedere dag wordt uitgebreid met nieuwe verhalen, het team bestaat inmiddels uit een diverse groep van vooruitstrevende denkers en vernieuwers in meer dan 180 markten. De technologie wordt continu vernieuwd om de wereld een stukje interessanter te maken en lastige en gecompliceerde uitdagingen op te lossen.

Volg ons op Facebook
Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van Dockingstation.nl? De nieuwste aanbiedingen volgen en meer informatie lezen? Volg ons dan op Facebook, hier posten wij geregeld over de laatste ontwikkelingen, aanbiedingen, nieuwste producten en meer informatie…

Bekijk alle Lenovo docking stations in onze shop