Docking station Dell

Dell docking station

Docking station Dell

Heeft u een Dell laptop en bent u op zoek naar een Dell docking station? Kijk dan eens naar de docking stations in ons assortiment die worden aangeboden door Dell. Een docking station biedt u de mogelijkheid om al uw randapparatuur aan te sluiten. Wordt niet beperkt door het aantal meegeleverde poorten van uw laptop. Maximaliseer uw werkruimte en breidt uw laptop uit met meerdere externe monitoren, een muis, toetsenbord en al het andere randapparatuur wat u misschien nodig heeft om uw dagelijkse werkzaamheden voort te kunnen zetten.

Het handige van het aansluiten van extra monitoren aan uw docking station is dat u op deze manier meerdere programma’s tegelijk kunt gebruiken op meerdere monitoren, het voordeel is dat u ook gewoon uw eigen laptop scherm kunt blijven gebruiken. Zo blijft u efficiënt in uw werk en kunt u uw productiviteit naar het volgende niveau tillen. Als dat nog niet genoeg is biedt een docking station ook een ruimte besparende ervaring waardoor u meer ruimte overhoud voor belangrijkere dingen en niet afgeleid wordt door alles om u heen.

Voordelen van een docking station

Door gebruik te maken van een docking station van Dell op uw bureau waar u regelmatig toegang heeft tot extra opslag, printers en ander randapparatuur, kunt u de voordelen van een desktop computer bereiken zonder de mobiele voordelen van uw laptop te vervangen. Sommige docking stations kunnen ook worden verbonden met ander randapparatuur zoals een monitor standaard, zo heeft u de vrijheid om uw werkruimte in te stellen- en richten zoals dat het best voor u werkt. De docking stations van Dell bieden toegang tot een groot aantal verschillende poorten en zo kunt u bijvoorbeeld verschillende externe beeldschermen gebruiken die via het docking station op uw laptop worden aangesloten. U kunt ook ander extra randapparatuur aansluiten met behulp van de extra USB-poorten die op het docking station te vinden zijn.

U kunt gemakkelijk uw laptop aansluiten of loskoppelen van het docking station, zonder dat u eerst uw laptop hoeft uit te schakelen of afmelden. Deze methode staat beter bekend als “hot docking”. U hoeft verder ook niet aparte profielen aan te maken op uw systeem voor aangesloten of niet-aangesloten laptops.

Het bedrijf Dell

Dell Inc. is een Amerikaanse computerfabrikant, het bedrijf is gevestigd in Round Rock, Texas in de Verenigde Staten. Naast het produceren van computers, waar zij tevens één van de grootsten ter wereld zijn en marktleider zijn van de Verenigde Staten, produceert Dell ook servers, werkstations, hardware voor netwerken, PDA’s, software, televisie’s, monitoren, printers en tot aan het einde van 2012 produceerden zij ook smartphones. Het is dus een ware techgigant.

Dell heeft een breed netwerk om zich heen verzameld door de jaren heen. Een gemeenschap van over de hele wereld die meehelpt de producten van Dell zo perfect mogelijk te maken. De hoofd focus van Dell is om klanten een technische oplossing te bieden die hen helpen meer te bereiken. Of ze nu thuis zitten, op het werk, op school of elders in de wereld, iedereen is welkom bij Dell.

Dell is er voor alles wat nodig is om een veilige verbinding te maken, te produceren en samen te werken en dat overal ter wereld en ten alle tijden. Dell heeft daarvoor een uitgebreide productielijn, niet alleen de boven genoemde producten maar ook laptops, 2-in-1’s, docking stations en nog véél meer worden geproduceerd door Dell. Alle klanten van het bedrijf verdienen de kwaliteit en de service die zij van Dell gewend zijn, en dat is nou precies waar dit bedrijf voor staat!

Dell en jij

Dell is er voor iedereen, verhoog je productiviteit dankzij een docking station van Dell. Dell test al haar producten altijd uitbundig om een hoge kwaliteit te kunnen garanderen. Dankzij een eenvoudige manier van kabel management, blijft je bureau altijd erg netjes en ligt niks je in de weg. Zo kun je efficiënt te werk gaan in een schone en nette omgeving, dit zal je succes bevorderen.

Volg ons op Facebook
Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van Dockingstation.nl? De nieuwste aanbiedingen volgen en meer informatie lezen? Volg ons dan op Facebook, hier posten wij geregeld over de laatste ontwikkelingen, aanbiedingen, nieuwste producten en meer informatie…

Bekijk alle Dell docking stations in onze shop